Tamkon edustajistovaaleista (only in Finnish)

Tarina päätti yhdistää voimansa MusTa Ry kanssa ja perustaa yhdessä ”Kulttuurialan opiskelijat” -listan. Muuten kaikki ilmoittamamme pysyy samana, mutta listan nimi muuttuu. Listan asiamiehenä säilyy Saana Hytönen (saana.hytonen(at)cult.tamk.fi), jolle voit ilmoittaa kiinnostuksesi listaa kohtaan tai kysyä lisätietoja.

edari

Kertauksena ehdolle asettuminen:

  1. Täytä ehdokasilmoitus. Löydät sen sähköisenä tai tulostettavana täältä: http://www.tamko.fi/ehdolle-asettuminen.
  2. Ilmoita itsesi jollekin ehdokaslistalle, sillä Tamko on nyt siirtynyt listavaaleihin. Tarinan valinta on ”Kulttuurialan opiskelijat” -lista, jolle pääset ilmoittamalla listan asiamiehelle / Tarinan puheenjohtajalle Saana Hytönen (saana.hytonen(at)cult.tamk.fi), että olet ehdolla edarivaaleissa ja haluat listalle.
  3. Toimita painokelpoinen kasvokuva jpg-tiedostona 3.10.2016 kello 12:00 mennessä osoitteeseen tiedottaja(at)tamko.fi. Jos kuvaa ei toimiteta määräaikana, vaalimateriaalissa käytetään opiskelijakorttikuvaa.
  4. Mainosta itseäsi ja listaasi somessa! Sivun http://www.tamko.fi/ehdolle-asettuminen alareunasta löydät ehdokasmateriaalia, kuten FB-kansikuvan ja #kavereidenkeskenedari IG-kuvan.
  5. Muistuta kavereitasi, että ennakkoäänestys tapahtuu 25.–31.10.2016. Varsinaiset uurnavaalit järjestetään kaikilla TAMKin kampuksilla 9.11. – 10.11.2016 (kello 9.00-15.00). Aktivoi luokkatoverisi äänestämään!

Edarivaalit FB: https://www.facebook.com/events/301859646849186/