Tarinan uusi hallitus / Tarina’s new board

Tarinan vuosikokous on pidetty ja hallitukseen kaudelle 2017 on valittu seuraavat opiskelijat: Aleksi Aro-Heinilä, Henni Koski, Jaana Viertola, Lina Kuhanen, Marianna Lehtonen, Mikko Syrjänen, Petra Virtanen, Saana Hytönen ja Tommi Laaksonen. Hallituksen puheenjohtajana aloittaa Vilma Vehmasaho. Tarinan toiminnantarkastajana toimii Outi Reinikainen. Tiedotamme hallituksen jäsenten uusista vastuutehtävistä myöhemmin.

**

Tarina’s annual fall meeting has now been held and the following students have been chosen to the board: Aleksi Aro-Heinilä, Henni Koski, Jaana Viertola, Lina Kuhanen, Marianna Lehtonen, Mikko Syrjänen, Petra Virtanen, Saana Hytönen ja Tommi Laaksonen. Vilma Vehmasaho will start as the chair of the board. Outi Reinikainen have been chosen as the board’s performance auditor. We will announce the new positions of the board members later.