International tutoring

Rallienglannillakin on voitettu miljoonia – ilmoittaudu kansainvälisyystuutoriksi!  (In English below)
international tutor facebookbanneri en

Tamko kouluttaa kansainvälisyystuutoreita TAMKiin tulevien vaihto-opiskelijoiden avuksi. Koulutuksissa käsitellään muun muassa vaihto-opiskelijan saapumiseen liittyviä käytännön asioita sekä tuutorin vastuita. Koulutus on kaksi-iltainen ja järjestetään tiistaina 11.4. ja torstaina 20.4. klo 17-20 auditoriossa G00-10. Kutsumme kaikki ilmoittautuneet kuulemaan lisää kansainvälisyystuutoroinnista vielä ennen koulutuksia.
Koulutuksissa on tarjolla kahvia ja sämpylää. Muistathan, että monen muun kivan kokemuksen ja uuden tuttavuuden lisäksi kansainvälisyystuutoroinnista saa myös opintopisteitä. Lisäksi opintojakson suoritettuasi saat lisäpisteen, mikäli olet hakemassa vaihtoon. Voit ilmoittautua koulutukseen tästä https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/23463/lomake.html, ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 5.4.2017. Kysyttävää? Ota yhteyttä international@tamko.fi. Saat Tursaspassiisi leiman kohtaan ”Hae vertais- tai kv-tuutoriksi”, kun ilmoittaudut mukaan kansainvälisyystuutoriksi!

Become an International Tutor!
Tamko is training again new international tutors to help our incoming exchange students. In the trainings we will cover for example practical matters concerning the arrival of the exchange students and tutor’s responsibilities. The training will take place on Tuesday 11th of April and on Thursday 20th of April at 5pm-8pm in auditorium G00-10. We’ll invite all participants to a team brief to hear more about tutoring and ask questions. Coffee and sandwiches are served in the trainings. You’ll get a bunch of nice experiences, a lot of new friends and credits. When the course is done, you’ll get also an extra point when applying to the exchange. Registration ends on Wednesday 5th of April 2017. Registration link: https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/23463/lomake.html. Questions? Contact international@tamko.fi. Welcome to the world of tutoring!