Tarinan uusi hallitus / Tarina’s new board

Tarinan vuosikokous on pidetty ja hallitukseen kaudelle 2017 on valittu seuraavat opiskelijat: Elias Könönen, Jaana Viertola, Jasmin Aalto, Lina Kuhanen, Petra Toivonen, Senni Hurskainen, Teemu Rosenqvist, Tuomo Mäntynen ja Vilma Vehmasaho. Hallituksen puheenjohtajana aloittaa Henni Koski. Tarinan toiminnantarkastajana toimivat Aleksi Aro-Heinilä ja Marianna Lehtonen. Tiedotamme hallituksen jäsenten uusista vastuutehtävistä myöhemmin.
**
Tarina’s annual fall meeting has now been held and the following students have been chosen to the board: Elias KönönenJaana Viertola, Jasmin Aalto, Lina Kuhanen, Petra Toivonen, Senni Hurskainen, Teemu Rosenqvist, Tuomo Mäntynen and Vilma Vehmasaho. Henni Koski will start as the chair of the board. Aleksi Aro-Heinilä and Marianna Lehtonen have been chosen as the board’s performance auditors. We will announce the new positions of the board members later.